Een holiday 2 ♥ voor elke jongere

Nieuwe zomerbrochure Sporta-kampen is uit

zaterdag 16/01
Een Sporta-kamp draag je in het hart!Sporta-kampen 2016
Een Sporta-kamp draag je in het hart!

Voor een knaller van een sportstage. Voor een adembenemende avonturenkick. Voor een feestelijke funtrip naar binnen- of buitenland. Voor een inspirerende creatieve uitspatting. Ongeacht voor welke vakantie jouw hart sneller slaat; er bestaat een Sporta-kamp voor youngsters uit alle culturen en levensstijlen!

Variatie van Avontuur tot Zwemstage

Iedere jongere is anders. Gelukkig maar, het zou maar een saaie boel zijn met 3 miljard dezelfde tieners, die allemaal voetballen en allemaal naar Kanye West luisteren. Het kampenaanbod van Sporta weerspiegelt die maatschappelijke diversiteit. Meer dan 150 verschillende formules telt dat. Samengesteld op basis van de nieuwste trends en evoluties in de leefwereld van jongeren, met telkens een onderverdeling volgens leeftijd. Zo vindt iedereen zijn of haar persoonlijke holiday 2 ♥!

Kies het juiste wiel richting een knaller van een zomer

Ervaringsgerijpte kwaliteit door deskundige monitoren

Eerlijk is eerlijk: voor een Sporta-kamp betaal je een centje meer. Dat centje vertaalt zich dan wel in kwaliteit die het verschil maakt. Elke verblijfsplaats ondergaat een grondige screening op hygiëne, comfort, veilig- en toegankelijkheid. Voorts liggen de voedingseisen lekker hoog, want ♥ gaat ook op kamp door de maag. Zelfs wanneer er zich toch een ongewoon voorval of zelfs een noodgeval voordoet, dan kan je als ouder op beide oren slapen. De Sporta-monitoren hebben allemaal minstens een officieel diploma kampbegeleider, volgen elk jaar meerdere bijscholingen en zijn tiptop voorbereid op elke mogelijke  situatie. Daarnaast staat er dag en nacht een team paraat, dat hen telefonisch bijstaat met raad en daad. Elke holiday 2 ♥ heeft zijn monitor 2 ♥.

Kansengroepen en personen met beperking

Kinderen die het niet breed hebben of met een handicap door het leven gaan, krijgen de speciale aandacht die ze verdienen. In samenwerking met Steunpunt Vakantieparticipatie (Toerisme Vlaanderen) en Kindergeluk vzw biedt Sporta kampplaatsen aan aangepast tarief aan. Onze zustervereniging To Walk Again zorgt er dan weer voor dat personen met een fysieke beperking zichzelf overtreffen. Dankzij de kennis en toegewijde zorg van die partners, beleven zelfs zij die het moeilijker hebben een onvergetelijke tijd. Een holiday 2 hope!

Hebben we iemand gemist? Nee toch? Er is een holiday 2 ♥ voor elke jongere. Meer nog: we verklappen zelfs waar je die kan vinden: op www.sportakampen.be

Sporta-magazine is een uitgave van Sporta-federatie, die deel uitmaakt van de Sporta-groep.